top of page
Zoeken

Obeya trainingen 2022 online!

Bijgewerkt op: 22 jun. 2022


Heb jij altijd al een Obeya training willen volgen en meer willen leren over Leiderschap met Obeya? Dan is dit je kans!


Onze nieuwe trainingsdata zijn bekend en staan allemaal online! We bieden zowel live als online trainingen aan, in het Engels en Nederlands. Je kan je inschrijven via onze website of vraag een offerte aan.


Obeya e-Learning

Onze nieuwste trainings is sinds dit jaar ook beschikbaar, de Obeya Fundamentals E-learning! Je gaat voornamelijk zelf aan de slag en krijgt een mooi hand-out pakket toegestuurd waar je thuis mee aan de slag gaat. Schrijf je in en begin direct met de training.


Beginnen met Obeya voor je hele team?

Uiteraard is het ook mogelijk om een Obeya Team Kick-Start te organiseren voor het hele team. Met het hele team volg je een 3 daagse werk-training. Terwijl je de basis leert van het werken met Obeya helpen we je meteen jullie Obeya inrichten. Aan het eind van de 3 dagen zitten jullie als team op 1 lijn met jullie strategie, zie je de richting aan de muur en kun je direct aan de slag met je Obeya sessies. Super effectief! Vergelijk het met een heidag of strategiesessie, alleen dan met een zichtbaar resultaat waar je direct mee aan de slag gaat.


Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan gerust contact met ons op.


Trainingen worden geleverd door leadingwithobeya.nl


Comments


bottom of page