Zoeken

Leiderschap met Obeya training 2020

Bijgewerkt op: 22 jun.

Is Agile of Lean leiderschap iets waar je je in wilt verdiepen? Wel eens gehoord van een 'Obeya room', maar wil je nu eens weten wat het écht is? Werkt Obeya ook als jullie al scrum doen? Of heb je al je rapporten al aan de muur gehangen en je snapt maar niet waarom die Obeya van jullie niet werkt?


Leiderschapstraining

In de leiderschap met Obeya training leer je net zo veel over leiderschap als over het gebruik van deze praktische tool. Obeya gaat viral in Nederland en niet zonder reden. Een goede Obeya verkoopt zichzelf. Maar hoe krijg je het werkend en wat moet je daarvoor kunnen?


Leiderschap met Obeya

Ons nieuwe training schema voor Leiderschap met Obeya voor de rest van 2020 is gereed. We bieden dit jaar nog drie fysieke trainingen in zowel België als Nederland, aangevuld met onze inmiddels zeer goed beoordeelde online training én als klapper op de vuurpijl een pilot versie van de 'Leiderschap met Obeya - Practitioner' training.


Als COVID-19 ontwikkelingen de fysieke trainingen in de weg staan, dan bieden we je de online training aan met reviews waar we trots op zijn, zoals deze en deze. Maar we hopen jullie weer fysiek te mogen ontvangen, bijvoorbeeld in de zeer goed verzorgde 'Golden room' bij Karaat in Amsterdam.