top of page

Obeya Coaching & Training:
visie en het netwerk

Wij gaan voor een betere wereld door beter leiderschap.

Obeya Coaching & Training is sinds 2016 gespecialiseerd in Obeya. Lead trainer Tim Wiegel heeft de Leading with Obeya methode ontwikkeld en uitgewerkt in zijn gelijknamige boek. Dit boek is in verschillende talen vertaald en de methode wordt wereldwijd toegepast.

 

We beschikken over een internationaal netwerk van ervaren en gecertificeerde coaches en trainers. Deze zetten wij in om andere coaches en teams op weg te helpen met Obeya. We doen dat van werkvloer tot en met boardroom.

 

Zo kunnen we met één team beginnen bij een organisatie maar is het opschalen naar het 'kickstarten' van meerdere teams met Obeya voor ons geen probleem.

Obeya Coaching & Training zet de Leading with Obeya methode in en maakt zo leiderschapsteams bewust van hun impact en prestaties.

 

We helpen organisaties effectiever worden in het opstellen en behalen van hun strategische doelen. Door inzet van de methode die helpt om ook op praktische wijze met strategie aan de slag te gaan zijn teams beter in staat een positieve impact te maken.

 

Organisaties die als primair doel hebben duurzame en sociale impact te maken, steunen wij graag in de vorm van gereduceerde tarieven of gratis coaching en consultancy.

De Obeya trainingsstudio

Werken met Obeya is een beleving. Onze trainingsruimtes zijn daarom als echte Obeya’s opgezet, voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Op deze manier kun je bij ons direct praktijkervaring opdoen met fysieke én virtuele of online Obeya.

 

Hiernaast geven we ook impactvolle trainingen met behulp van virtuele Obeya. Vanuit onze eigen trainingsstudio met professioneel beeld, licht en geluid kunnen we in alle tijdszones online trainingen geven.

Onze eigen Obeya: sociaal en duurzaam

Obeya Coaching & Training maakt sociale en duurzame impact:​

  • We sponsoren Trees for All en Unicef Business Buddies met de verkoop van onze producten

  • We denken aan het milieu door vegetarische lunches aan te bieden

  • Al onze koffieproducten, snacks en versnaperingen zijn biologisch, hebben een lage footprint en zijn waar van toepassing fair trade

  • Als we printen doen we dat enkel op gerecycled FSC-papier én papier van Paperwise wat wordt gemaakt van plantaardige landbouwrestanten. 

Trees-for-all-logo-Obeya-Training-ObeyaC

4 Bomen per deelnemer aan onze training

Doe je mee aan een van onze Obeya trainingen? Dan planten wij vier bomen voor jou via Trees for All. Op die manier dragen wij bij aan het herstellen van de natuur, biodiversiteit, ondersteunen we lokale gemeenschappen en compenseren we CO2.

unicef-business-buddie-logo.png

Investeren in de leiders van de toekomst

Wij willen de leiders van de toekomst alle kans geven zich te ontwikkelen, profileren en zich in te kunnen zetten voor een betere wereld. Dit is in het bijzonder belangrijk juist in landen waar behoefte is aan goed en bewust leiderschap. Om die reden zijn wij trots om sinds 2020 Unicef Business Buddy te zijn.

bottom of page