Leiderschap met Obeya training: want de kracht van Obeya komt uit het team, niet uit de muur.

LEIDERSCHAP MET OBEYA TRAINING

Deze training gaat net zo veel over leiderschap als Obeya als instrument.

Voor management, leiders en coaches

De tweedaagse training is gericht op individuen en teams in een leiderschapspositie alsmede coaches en facilitators die willen leren hoe je Obeya praktisch in kunt zetten om de effectiviteit van leiderschapsactiviteiten te vergroten. Kennis van Lean en/of Agile is handig maar niet vereist.

Theorie direct in de praktijk brengen

In de training gaan we zien, leren en doen. We combineren theorie met praktische oefeningen aan de hand van een Obeya case die we in groepsverband uitwerken.  Zodoende komen we alle aspecten van leiderschap in de Obeya tegen en bieden we tools aan die je direct toe kunt passen in je eigen praktijk.

Publiek en in-house: uitstekend beoordeeld

Obeya is een ervaring. Daarom investeren wij maximaal in de beleving van zowel onze fysieke als online trainingen. Dit betekent dat je kennis maakt met zowel een fysieke als virtuele Obeya in onze trainingen. 

Onze trainingen zijn beoordeeld met een 8,6 gemiddeld

online_obeya_training.jpg

CLASSROOM & ONLINE TRAINING

Onze training is nu ook beschikbaar als een 'Online Live Action Training' waarbij we Leiderschap in de Obeya zowel fysiek als virtueel behandelen met een meeslepende ervaring vanuit onze Obeya studio en virtuele Obeya!

“Krachtige training. Niet alleen het concept en de basics rondom Obeya leren kennen maar óók de randvoorwaardelijke processen aangestipt, die een sleutelrol hebben in het succesvol werken in en aan een Obeya. ”

— Petrie Velthof, Politie

 

Onze trainingen